Allsång avslutning på sommarens evenemang

Tack för en fin avslutning 10 augusti vid torpet på Lyckorna då vi fick en vacker och varm sommarkväll. Totalt blev vi 47 personer som kunde ses utomhus och använda oss av den välklippta gräsmattan framför torpet.

Det gavs gott om plats för publiken

Vid årets allsång fick vi höra gruppen ”Grannskapet” från Bengtsforstrakten och duktiga musiker från Ljungskile med omnejd höjde stämningen;

Gun-Britt Hallgren med dragspel och ukulele, Henning Forsström med gitarr, Lars Ljung med klarinett och flöjt, Ingrid Svensson och Anna-Clara Olofsson med ukulele. Kent Axelsson bjöd på några Elvislåtar. Publiken önskade sånger ur allsångshäftet.

fr.v. Lena Lundin, Gun-Britt Hallgren, Agneta Nedhagen, Anna-Clara Olofsson, Lars Ljung, Birgit Svensson, Ingrid Svensson och Helena Proba.

Stort tack till Lars Abrahamsson som hjälpte oss med ljudanläggningen och han har även sänt över 2 inspelningar där ”Grannskapet” sjunger och spelar, när ni klickar på länken nedan så ges det möjlighet att lyssna och se.

https://1drv.ms/u/s!AoHKBTSqz-CjgYJ3JkwqGAfGY4CrNQ?e=zOUT1g

Senaste nytt
Prenumerera
Gör som 128 andra prenumeranter och prenumerera på vårt nyhetsbrev! Det är helt gratis och du kan säga upp prenumerationen precis när du vill!
Vi hanterar din e-postadress 100 % säkert!
Gamla sidorna

Besök gärna vår tidigare hemsida!
Klicka HÄR!

Observera att mycket av den information som finns där fortfarande är relevant, men att tidsbestämda inlägg kan vara inaktuella.

Statistik:
  • 47Den här sidan:
  • 228176Läsningar totalt:
  • 2Besökare idag:
  • 0Besökare online nu:
Arkiv