Nationaldagsfirande

På Bella Vista serverades som tradition Nationaldagstårta som Kerstin Johansson bakat och det fanns även tårta för gluten/laktos känsliga som Marita Svantesson bakat. Strålande sol gjorde att många valde att njuta utomhus. Många arbetade i köket och tog hand om servering och disk. Även museet var öppet. Stort tack för ert värdefulla arbete.

Vi gick till torget med dragspelstoner som spelades av Gun-Britt Hallgren. Efter inbjudan till Bohuslän och Nya Bohusvalsen så höll Gunilla Krantz, professor i folkhälsovetenskap, ett tankeväckande tal om våld, särskilt då mellan män och kvinnor, i Sverige, Vietnam, Pakistan och Rwanda och pågående projekt.

Ordförande Ann Halldin överlämnar blommor och gåva som tack till Gunilla Krantz

Hyllningssången till Ljungskile som skrevs 1949 av Elof Rydén och är publicerad i Minnesbilder 2018 framfördes av många från Sång på gång gruppen under ledning av Pernilla Sjövall. Avslutningssången blev så klart Nationalsången.

Stort tack till alla som kom och firade med oss den 6 juni.

fr.v. Marita Svantesson, Eva Hermansson, Anders Lyckefors, Pernilla Sjövall, Gun-Britt Hallgren med dragspelet, Anna-Clara Olofsson och Ann Halldin
Senaste nytt
Prenumerera
Gör som 128 andra prenumeranter och prenumerera på vårt nyhetsbrev! Det är helt gratis och du kan säga upp prenumerationen precis när du vill!
Vi hanterar din e-postadress 100 % säkert!
Gamla sidorna

Besök gärna vår tidigare hemsida!
Klicka HÄR!

Observera att mycket av den information som finns där fortfarande är relevant, men att tidsbestämda inlägg kan vara inaktuella.

Statistik:
  • 65Den här sidan:
  • 229464Läsningar totalt:
  • 24Besökare idag:
  • 0Besökare online nu:
Arkiv