Julhälsning

Bästa vänner i Hembygdsföreningen!

Vill på detta sätt tacka Er alla som lagt ner så mycket arbete för vår fina förening.

Allt bakande, allt serverande, allt röjande, all gräsklippning, all fotohantering, allt anbudsarbete, allt arbete med kalendern, allt arbete med minnesbilder, allt städande, allt ekonomiarbete,  mm.

Alla som haft idéer och omtankar.  Alla kommittémedlemmar och  styrelsemedlemmar som på ett särskilt sätt har arbetat för att föra föreningen framåt i tiden. En del arbete har varit tungt och smärtsamt, men nödvändigt för att vi skall kunna vara rustade för kommande dagar, men vi har varit eniga, vilket har stärkt oss.

Det arbete som vi gör är att föra tradition samt  kunskap om natur, kultur och miljö in i framtiden genom de förutsättningar som vi har och att  förvalta vårt arv på allra bästa sätt.

Vill tacka föreningen Ljungskile Dansare och Spelmän för gott samarbete genom åren. För all fin musik och glädjefylld dans som vi kunnat höra, se och njuta utav samt för Er fina hantverkstradition. Vill önska Er lycka till i framtiden i bärandet av dessa viktiga kulturarv och hoppas på framtida samarbete.

Till Er alla som läser detta vill jag uttrycka min tacksamhet över att jag ännu ett år fått förtroendet och möjligheten att arbeta som ordförande för Ljungskileortens Hembygdsförening och vill av hjärtat önska Er alla

En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År

Lars-Magnus Olovson

ordf

Senaste nytt
Prenumerera
Gör som 128 andra prenumeranter och prenumerera på vårt nyhetsbrev! Det är helt gratis och du kan säga upp prenumerationen precis när du vill!
Vi hanterar din e-postadress 100 % säkert!
Gamla sidorna

Besök gärna vår tidigare hemsida!
Klicka HÄR!

Observera att mycket av den information som finns där fortfarande är relevant, men att tidsbestämda inlägg kan vara inaktuella.

Statistik:
  • 125Den här sidan:
  • 229471Läsningar totalt:
  • 5Besökare idag:
  • 0Besökare online nu:
Arkiv